BTC eFelice grijs

2.249,00

BTC eFelice grijs is een handige, wendbare scooter met goede rijeigenschappen.
De actieradius is 60km.
Keuze uit grijs of matzwart en 25km/u of 45km/u.

Artikelnummer: eFelice grijs Categorieën: ,

Beschrijving

BTC eFelice grijs

BTC eFelice grijs: De ideale stadscruiser is er nu ook in een elektrische versie. Maak kennis met moderne technologie gecombineerd met comfort, ervaar het nieuwe rijden!
Ook de eFelice is natuurlijk verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. Standaard is de Felice voorzien van een klapbagagedrager achter en LED-knipperlichten. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar.

Kleuren BTC eFelice

De eFelice is er in de kleuren grijs en matzwart.

Specificaties eFelice

Uitvoering: 25 km/h (snor), 45 km/h (brom)
Kleuren: Grijs, Matzwart
Accu: Lithium 60v, 20AH / 40AH
Actie-radius: 60 KM / 120 KM (getest op vlak terrein met een bestuurder van 80kg, uitvoering 25km)
Laadtijd: 4,5 uur / 9 uur
Aandrijving: Bosch achterwielmotor
Motor: 3000 watt
Lengte: 186 cm
Breedte: 74 cm
Hoogte: 117 cm
Aantal personen 2
Remmen voor: schijf
Remmen achter: schijf
Ledig gewicht: 88 kg
Toegestane Belasting: 200 kg
Middenstandaard: Ja
Zijstandaard: Ja
Wielen voor: 10 inch
Wielen achter: 10 inch

BTC eFelice grijs

Zoek je een goedkope elektrische scooter met een mooi design, dan kom je al snel bij de BTC eFelice uit! LED knipperlichten en een luxe bagagedrager zitten bij de prijs inbegrepen.

Goedkope scooter, en toch heel compleet

De BTC eFelice is een van de goedkoopste retro elektrische scooters die je maar kunt kopen. En is het bewijs dat een elektrische scooter zeker niet lelijk hoeft te zijn. De scooter is namelijk afgeleid van de populaire Vespa Primavera.

De achterdrager en LED knipperlichten behoren tot de standaarduitrusting bij de BTC eFelice. Maar wie nog luxer wilt kan dit model ook flink upgraden. Er zijn namelijk een heleboel opties waaruit je kunt kiezen om het nog luxer te maken.

Met 2 personen op de eFelice

Rijden met 2 personen op de BTC eFelice is geen probleem. Het zadel is namelijk ruim genoeg voor 2, de passagier kan zich goed vasthouden aan de achterdrager, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. Met een druk op de knop klappen ze uit. Heb je ze niet meer nodig, dan klap je ze simpelweg weer in door ze terug te duwen. De actieradius van de scooter is uiteraard groter als je alleen rijdt dan wanneer je er met z’n tweetjes op zit.

Opbergruimte onder het zadel

Onder het zadel van de BTC scooter vind je een mooie opbergruimte. Je kunt daar gemakkelijk een helm in opbergen, een slot, of iets anders. En in combinatie met de achterdrager kun je van alles transporteren. Een heel praktische scooter dus ook.

Handzaam en wendbare scooter

Je kunt zeker stellen dat de BTC eFelice scooter handzaam en wendbaar is, en dat maakt het voor beginnende bestuurders nog gemakkelijker. Bovendien is hij lekker compact waardoor ook de wat kleinere mensen prima met de retro scooter uit de voeten kunnen. Geschikt voor iedereen dus.
Wil je meer weten over BTC, kijk dan op hun website.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen