E-Bike Vogue Basic N7

1.249,00

E-Bike Vogue Basic N7 met 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden. 250W motor en 36V-13 Ah (481Wh) accu. Actieradius van 70-100km.

Categorie:

Beschrijving

E-Bike Vogue Basic N7

E-Bike Vogue Basic N7, de nieuwste, verbeterde versie van de populaire Vogue Basic. De Vogue Basic N7 wordt standaard geleverd met Shimano 7 speed versnellingen. Dit in tegenstelling tot zijn voorganger, die 3 versnellingen had. Hiermee fietst de Basic nu nóg fijner en is hij geschikt voor vrijwel alle ritjes; lang, kort, naar werk of voor het plezier. De Vogue Basic N7 kan het allemaal.

De nieuwe 7 speed in combinatie met de  krachtige 250W voorwielmotor zorgt ervoor dat vrijwel elk terrein makkelijk te begaan is. De ondersteuning is in te stellen met het LCD scherm op het stuur, waarmee gekozen kan worden tussen 5 verschillende ondersteuningsstanden. Door dit grote bereik aan ondersteuningsstanden zijn ook viaducten of heuvels geen enkel probleem meer. Deze voorwielmotor wordt bekrachtigd door een 36V-13 Ah (481Wh) accu. Die ervoor zorgen dat de actieradius onder ideale omstandigheden tot wel 120km kan zijn.
Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht; De Vogue Basic heeft LED verlichting voor en achter waardoor je altijd goed kunt zien en goed gezien kunt worden. Ook heeft hij standaard een AXA Solid slot, waardoor de fiets altijd stevig op slot kan worden gezet.

Door het aluminiumframe is de fiets met zijn 23,9 kilogram erg lichtgewicht. In combinatie met de verende voorvork en zadelpen zorgen voor een zeer aangename rit en een erg wendbare fiets. Daardoor is de fiets goed te gebruiken voor druk stadsverkeer. Maar is hij ook comfortabel genoeg voor de lange fietstochten. En met een actieradius van 70-100 kilometer moeten deze langere ritten ook voor de accu helemaal geen probleem zijn!

 E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen