Aanbieding!

E-chopper 3.0 Ecruiser zwart

2.149,00

E-chopper 3.0 E-cruiser. Hiermee val je op!
Met de brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.

Categorie:

Beschrijving

E-chopper 2.0 Ecruiser matzwart

E-chopper 2.0 Ecruiser, hoe stoer wil je het hebben? Wij durven gerust te stellen dat de echopper de stoerste escooter van Nederland is! Wil jij ook op een unieke manier genieten van een leuke toertocht? Of misschien lekker relaxed naar en van je werk rijden? Gewoon, omdat je het leuk vindt. En omdat het kan! Dan is deze echopper echt iets voor jou! Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.
Stoer, elektrisch en duurzaam gaan hier probleemloos hand in hand. Geniet van de vrijheid, laat je haren lekker wapperen en kijk naar al het moois om je heen.

De sterke 2000W motor van deze e-chopper (ook wel Mangosteen genoemd) zorgt voor een aangename koppel op het achterwiel. Tevens wordt de Echopper standaard geleverd met een uitgekozen accu voor meer gebruikersgemak. Ook een digitale snelheidsmeter, schokdemper onder het zadel, alarmsysteem incl. afstandsbediening, en stuurslot behoren tot de standaard uitrusting.

Kenmerken E-chopper 3.0 Ecruiser

De Echopper kenmerkt zich door zijn prettige rijcomfort, extreme acceleratie en stoere looks. De escooter ofwel ebrommer manoeuvreert geweldig over zowel landweggetjes als door de stad.
Bovendien heeft het rijden met de 100% elektrische Ecruiser vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren. Voor zowel de portemonnee als het milieu. Zo is de Ecruiser Echopper superzuinig met nog geen € 0,50 elektriciteitskosten per 100km tegenover €7,- bij een conventionele scooter. En heb je zonnepanelen op je huis? Dan rij je zelfs gratis. Wist je dat elektrische scooters 80% minder onderhoud nodig hebben dan een brandstofscooter?

Voor iedereen

De Echopper is geschikt voor iedereen. Oud en jong (niet jonger dan 16 jaar, scooterrijbewijs is verplicht). Man of vrouw. Helemaal leuk wordt het om samen op pad te gaan. Ieder op zijn of haar eigen e-chopper! Bijvoorbeeld in het blauw. Of ga voor de cafecruiser.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je E-chopper 2.0 Ecruiser elektrische snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je Ecruiser halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De eveneens slimme acculader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. Je hebt de keuze uit de standaard 20Ah, de betere 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kun je nog veel meer Co2 vrije kilometers cruisen.

Accupack – Actieradius laadtijd (van leeg tot helemaal vol)

20Ah > Max 60km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 4 a 5 uur
30Ah > Max 80km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 5 a 6 uur
45Ah > Max 110km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 6 a 9 uur
Actieradius is gemeten met 75kg lichaamsgewicht en onder de meest ideale omstandigheden.

All-in afleverbeurt

De E-Chopper wordt rijklaar geleverd. En is daarmee standaard voorzien van onze all-in afleverbeurt. Meegeleverd worden een accu-oplader, spiegelset, handleiding en kenteken.
De echopper wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker-gerammel te voorkomen. Iedere scooter is spatwaterdicht door het aflijmen van alle stekkerunits. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens flinke regenbuien en wasbeurten. Tenslotte maken we een testrit om zeker te weten dat voor 100% in orde is.

Garantie en Onderhoud

Iedere E-scooter of E-bike heeft standaard 2 jaar garantie. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening. Om garantie te kunnen claimen moet iedere onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je hieraan houdt, dan kun je garantie claimen

Tijdig onderhoud

Zoals genoemd geldt de garantie alleen als je het onderhoud volgens voorschrift uitvoert. Vooral de eerste 2 beurten zijn van groot belang. Tijdens een service/onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling. En worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen zo kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

SPECIFICATIES E-chopper 3.0 Ecruiser

Motor vermogen 2000 Watt Brushless
Voltage 60V
Input voltage AC140 – 220 Volt
Enkele zit Incl. mono shock veer
Max belastbaar gewicht 200kg op het frame
Oplaadkosten €0,50 per 2 oplaadbeurten
Actieradius: 60000, 70000 of 120000 meter
Snelheid: 25km/h
Accupack 20Ah, 24Ah of (40Ah = 2* 20Ah)
Acculader Slimme lader 2.0 of 4.0Ah
Stuurslot Bedienbaar via het stuur
Voorvork geveerd – Stijfframe Achtervering mono shock onder het zadel
Max klimhoek +/- 23c helling
Remweg bij 20 km/uur 1,2 meter droog wegdek
Hydraulisch remsysteem voor remklauwen achter remklauw
Alarmsysteem Incl. afstandsbediening
Keyless activate Zonder sleutel activeren
Geen helmplicht Als snorfiets
RDW goedgekeurd Geleverd met kenteken
Garantie 2 Jaar

Product details:

Afmeting 203 L x 85 B x 110 H cm
Wielbasis 152 mm
Zithoogte 64 cm
Rijdhoogte
28 cm van de grond
Rijklaar gewicht 82kg, excl. Accu
Actieradius Gemeten met 75kg lichaamsgewicht
onder de meest ideale omstandigheden

Algemene info

Informatie Nederlandse klanten:
De escooters worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. Je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
Je ontvangt bij levering het tenaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tenaamstellingsdocument en rijbewijs kun je bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter op naam zetten. Je herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kun je bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de ecruiser verzekeren. Dit is namelijk verplicht wanneer je met de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Extra informatie

Accu:

, ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen