SXT Neo Elektrische step

578,00

SXT Neo Elektrische step – Compacte step met elektromotor. Verkrijgbaar in zwart en wit. Te koppelen met een smartphone via de Android of IOS app!

Artikelnummer: RS ESCNEO Categorie:

Beschrijving

SXT Neo Elektrische step
SXT Neo Elektrische step is een echte lichtgewicht. Door zijn frame dat gemaakt is van onder andere aluminium blijft het gewicht van de step onder de 10 kg en daardoor is hij zeer gemakkelijk te transporteren. De rijeigenschappen is echter niet op gecompenseerd, ondanks het lage gewicht. De SXT Neo beschikt over achtervering. Dit zorgt er in combinatie met de 6″ massief rubberen banden voor een plezierige rit.
De snelheid van deze elektrische SXT step wordt geregeld met een vingergashendel. Deze snelheid is dan samen met de lading van de 6,4 Ah lithiumaccu’s af te lezen op het LCD scherm. De remmen die de remenergie terug naar de accu voeren worden eveneens aan het stuur, met een duimremhendel aangestuurd.
De elektrische step beschikt over genoeg verlichting, aan de voorkant is een felle LED lamp gemonteerd. Aan de achterkant is eveneens een LED licht gemonteerd, dit achterste licht reageert op trillingen. Daardoor springt deze automatisch aan zodra je begint te rijden!App
De SXT Neo elektrische step wordt geleverd met de mogelijkheid om deze te koppelen aan een Android of IOS app. Met deze app is het niet alleen mogelijk om verschillende snelheidsniveau’s in te stellen. Ook is het mogelijk om de huidige snelheid af te lezen door middel van een digitale teller. Bovendien is een zelfdiagnose van het voertuig via de app mogelijk.

Extra informatie

Gewicht 9.7 kg
Kleur

Accu:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen