Ecruiser Cafecruiser Rood

2.649,00

Ecruiser Cafecruiser, een fantastische elektrische scooter met een extreem mooi design. Met kentekenregistratie voor op de weg.
Deze Cafecruiser in kersenrood is 2000W met een 30ah accu. En heeft een actieradius van maximum 80 km.

Let op: Op de hoofdfoto lijkt de cafecruiser zwart met rood te zijn. Dit komt door de lichtinval. Alle kappen zijn cherryred.

Categorie:

Beschrijving

Ecruiser Cafecruiser Rood

Ecruiser Cafecruiser, hoe stoer wil je het hebben? Stoer, elektrisch en duurzaam gaan hier probleemloos hand in hand. Geniet van de vrijheid, laat je haren lekker wapperen en kijk naar al het moois om je heen. Maak je geen zorgen dat je verdwaalt. De cafecruiser beschikt standaard over een universele telefoonhouder, dus je vindt altijd je weg weer terug!
Ook leuk is om een tocht te maken met je maat op een e-chopper, ook van Ecruiser.

Kenmerken Ecruiser Cafecruiser

De Cafecruiser kenmerkt zich door zijn uitstekende rij-eigenschappen, extreme looks en extreem relaxed rijcomfort.
De ergonomische rugsteun geeft extra ondersteuning tijdens lange ritten. De go ape bars zijn in een comfortabele hoek af te stellen. Hierdoor kunnen zowel lange als kortere mensen op deze stoere Harley scooter rijden. De escooter ofwel ebrommer manoeuvreert geweldig over zowel landweggetjes als door de stad. Met slechts €0,50 oplaadkosten per twéé oplaadbeurten is hij super duurzaam voor je portemonnee. De elektrische scooter/escooter is voorzien van een draagbare accu. De accu kun je dus overal opladen met de bijgeleverde stekker. Thuis, in de schuur, op het werk of op school.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je ecruiser Cafecruiser elektrische snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je Ecruiser halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De slimme accu lader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. Je hebt de keuze uit de standaard 20Ah, de betere 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kun je nog veel meer Co2 vrije kilometers cruisen.

Accupack – Actieradius laadtijd (van leeg tot helemaal vol)

20Ah > Max 60km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 4 a 5 uur
30Ah > Max 80km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 5 a 6 uur
45Ah > Max 110km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 6 a 9 uur
Actieradius is gemeten met 75kg lichaamsgewicht en onder de meest ideale omstandigheden.

All-in afleverbeurt

De cafecruiser wordt rijklaar geleverd. En is daarmee standaard voorzien van onze all-in afleverbeurt. Meegeleverd worden een accu-oplader, spiegelset, handleiding en kenteken.
De cafecruiser wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker-gerammel te voorkomen. Iedere scooter is spatwaterdicht door het aflijmen van alle stekkerunits. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens flinke regenbuien en wasbeurten. Tenslotte maken we een testrit om zeker te weten dat voor 100% in orde is.

Garantie en Onderhoud

Iedere E-scooter of E-bike heeft standaard 2 jaar garantie. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening. Om garantie te kunnen claimen moet iedere onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je hieraan houdt, dan kun je garantie claimen

Tijdig onderhoud

Zoals genoemd geldt de garantie alleen als je het onderhoud volgens voorschrift uitvoert. Vooral de eerste 2 beurten zijn van groot belang. Tijdens een service/onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling. En worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen zo kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

SPECIFICATIES ECRUISER CAFECRUISER

Motor vermogen 60V 2000Watt
Max koppel 72Nm
Input voltage AC140 – 220 Volt
Enkele zit Incl. rugsteun
Max belastbaar gewicht 215kg op het frame
Oplaadkosten €0,50 per 2* opladen
Actieradius: 60km, 80km of 110k0m
Snelheid: 25 km/h
Accupack 30Ah
Acculader Slimme lader 4.0
Stuurslot Bedienbaar via het stuur
Dual schokbrekers Voor + achtervering
Max klimhoek +/- 32c helling
Remweg bij 20 km/uur 1,2 meter droog wegdek
Hydraulisch remsysteem voor 2 remklauwen achter 1 remklauw
Alarmsysteem Incl. afstandsbediening
Keyless activate Zonder sleutel activeren
Geen helmplicht M.u.v. ring Amsterdam
RDW goedgekeurd Geleverd met kenteken
Garantie 2 Jaar
Product details:

Afmeting 212 L x 97 B x 115 H cm
Wielbasis 154 mm
Zithoogte 68 cm
Rijdhoogte
28 cm van de grond
Rijklaar gewicht 96kg, excl. Accu
Demontabel stuur

Gemakkelijk vervoeren in uw caravan

Informatie Nederlandse klanten:
De escooters worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. Je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
Je ontvangt bij levering het tenaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tenaamstellingsdocument en rijbewijs kun je bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter op naam zetten. Je herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kun je bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de ecruiser verzekeren. Dit is namelijk verplicht wanneer je met de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Extra informatie

Accu:

, ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen