Ecooter E1 zwart

2.674,00

ecooter E1 zwart is een geweldige elektrische scooter en geschikt voor iedereen. De actieradius is maar liefst 80 km. 100% LED-verlichting.
Leverbaar als snor- of bromscooter.

Artikelnummer: RS-Ecooter-E1-zwart Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Ecooter E1 – Elektrische Scooter Zwart

ecooter E1ecooter E1
Ecooter E1 zwart, elektrische Scooter Zwart is een hypermoderne scooter. Deze eco E1 is een heel nieuw type scooter; rond, aerodynamisch en vól met snufjes. Want niet alleen het design is super modern, ook zit deze scooter vol met gadgets. Zo heeft hij geen analoge teller meer, maar is het stuur voorzien van een groot digitaal beeldscherm waarop alle nodige informatie te lezen is. Ook is deze scooter voorzien van een heuse cruise control.
Als laatste snufje wordt de eco geleverd met afstandsbediening. Hierdoor kun je de scooter op afstand starten!

Deze elektrische scooter is naast zwart (matzwart) ook verkrijgbaar in de kleuren matgrijs (grey) en wit (white). De Ecooter E1 is een geweldige scooter en geschikt voor iedereen!

Actieradius

De efficiënte middenmotor van de Ecooter E1 zorgt voor nog betere prestaties! De Ecooter E1 heeft een actieradius van 80 km en voor veel elektrische rijders zal dit meer dan voldoende zijn. Het is in ieder geval een stuk meer dan elektrische scooters van de meeste andere merken.
Wil je nog verder kunnen rijden? Ga dan voor de Ecooter E2 met een actieradius van maar liefst 110 (1 accu) tot 175 km (bij gebruik 2 accu’s)!

De accu

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en jouw veiligheid garandeert. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kun je nog verder rijden.
De accu van de Ecooter E1 is uiteraard uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kun je de accu ook opladen zonder deze uit de scooter te halen.
Ecooter accu

De motor

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

De V-snaar

De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.Ecooter v-snaar

LED-verlichting

100% LED VERLICHTING: Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat je altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt. Veiligheid staat voorop!

Energiebesparend

De Ecooter heeft een regenererende motor. Hierdoor wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Techniek

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! De Ecooter E1 heeft speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op een Ecooter E1 een fantastische beleving!Ecooter dashboard

Voor- en achterrem

De Ecooter E1 heeft zowel voor als achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat bij het gebruik van alleen de achterrem ook automatisch de voorrem wordt gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger. Safety first!

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling) en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Motor:

Elektrische middenmotor met snaaraandrijving

Vermogen:

Nominaal 1800W, Maximaal 3000W

Accu

Lithium battery 60V 32Ah

Snelheid:

Voorrem

Achterrem:

Wielen:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen