Hollandia Royal Ride E3 Elektrische fiets staalblauw

899,00

Hollandia Royal Ride E3 Elektrische fiets staalblauw. 250 Watt, 36 Volt Shengyi voorwielmotor met krachtige Phylion accu 13Ah, 37V, 481 Wh

Artikelnummer: RS 1131103D53 STEELBLUE Categorie:

Beschrijving

Hollandia Royal Ride E3 Elektrische fiets staalblauw

Hollandia Royal Ride E3 Elektrische fiets staalblauw is een moderne elektrische fiets van het merk Hollandia. De Royal Ride is een stoere en stevige Elektrische transportfiets. Met de Royal Ride heb je nog meer plek voor bagage, allemaal zonder concessies te doen!
Deze elektrische fiets is voorzien van een krachtige maar toch geruisloze 250 Watt, 36 Volt Shengyi voorwielmotor. Deze geruisloze voorwielmotor krijgt zijn kracht van de 13Ah, 37V, 481 Wh Phylion accu. Daardoor heeft de Royal Ride een actieradius van 80 tot wel 120 km! Dit, in combinatie met de voordelen van een transportfiets, maken deze e-bike tot een ideale woon- werkfiets.
Daarnaast is deze transportfiets voorzien van een onderhoudsvrije 3 versnellingsnaaf, daardoor kun je met deze fiets over vrijwel ieder terrein.
De Royal Ride is een echte moderne fiets, met zijn opvallend gekleurde velgen en moderne vormgeving is het een echte blikvanger. Daarnaast is deze e-bike voorzien van moderne LED-verlichting voor en achter, een LED-display en een modern gevormd stalen frame. Maar ondanks de framehoogte van 53cm is deze fiets toch erg toegankelijk door zijn lage opstap.

De E-street is verkrijgbaar in Steel Blue, donkerblauw of tijdloos zwart.

Bekijk in de lijn van Hollandia ook eens de Fronta of Mobilit

Extra informatie

Motor:

250 Watt 36 Volt Bafang voorwielmotor

Accu:

Actieradius:

tot 120km

Versnellingen:

Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf

Verlichting voor:

Frame:

Framemaat:

49cm

Voorvork:

Verend (Geïntegreerd)E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen