Hollandia E-Street N3 Elektrische fiets blauw

899,00

Hollandia E-Street N3 Elektrische fiets blauw uitgevoerd in opvallend blauw. 250 Watt, 36 Volt Shengyi voorwielmotor met krachtige Broadline accu 10,4Ah, 36V, 374 Wh

Artikelnummer: RS 1131113D49 BLUE Categorie:

Beschrijving

Hollandia E-Street N3 Elektrische fiets blauw

Hollandia E-Street N3 Elektrische fiets blauw is een moderne elektrische fiets van het merk Hollandia.De E-street is een stevige e-bike uitgevoerd met voorwielmotor. Deze 250 Watt, 36 Volt Shengyi voorwielmotor is enorm krachtig, maar toch geruisloos! Deze voorwielmotor wordt van stroom voorzien door een 10,4Ah, 36V, 374 Wh Broadline accu. Deze combinatie zorgt ervoor dat de E-street een actieradius heeft tussen de 60 en 80 kilometer. Hiermee is deze e-bike uitermate geschikt voor woon- werkverkeer. Maar ook voor lange tourritten is deze E-Street goed geschikt. Door de onderhoudsvrije Nexus 3 versnellingsnaaf fiets de fiets zo licht of zwaar als je zelf wilt. Daarnaast zorgen de verende voorvork het hoge frame en de 28 inch dubbelwandige velgen voor een enorm comfortabele rit.
Verder laat Hollandia hun moderne karakter ook in deze fiets weer zien; Zo is hij voorzien van LED voor- en achterlicht, een LED-display en een stoer en modern design.
Met zijn grote oversized frame is de E-Street enorm sterk en robuust. Echter is er met het vormgeven aan iedereen gedacht, en heeft de E-Street een praktische lage opstap!

De E-street is verkrijgbaar in opvallend felblauw of tijdloos zwart.

Bekijk in de lijn van Hollandia ook eens de Fronta of Mobilit

Extra informatie

Motor:

250 Watt 36 Volt Bafang voorwielmotor

Accu:

Actieradius:

tot 120km

Versnellingen:

Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf

Verlichting voor:

Frame:

Framemaat:

49cm

Voorvork:

Verend (Geïntegreerd)E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen