E-Bike Vogue Elegance Mat Zilver

1.899,00

E-Bike Vogue Elegance Mat Zilver allround elektrische fiets van Vogue. Voorzien van Bafang middenmotor. Met 36V-13 Ah (481Wh) accu. Actieradius: 70-120 km

Artikelnummer: RS 1000109 Categorie:

Beschrijving

E-Bike Vogue Elegance Mat Zilver

E-Bike Vogue Elegance Mat Zilver is een stijlvolle allround elektrische fiets van vogue. De Bafang Max Drive middenmotor zorgt ervoor dat zowel woon-werkritjes als heuvelachtige tochten met gemak te fietsen zijn. Deze motor wordt van stroom voorzien door de krachtige 36V-13 Ah (481Wh) accu. Die in de bagagedrager is verwerkt. Zo kun je tot maximaal 25km/u ondersteunt fietsen!
Door het lichte (23,9 KG) aluminium frame is de Vogue Elegance erg wendbaar. En omdat hij voorzien is van een Bafang middenmotor ligt het zwaartepunt laag, en in het midden van de fiets. Dit, in combinatie met de verende zadelpen en voorvork zorgt voor een enorm comfortabele rit.
Ook aan de veiligheid is gedacht bij Vogue; Zo is hij voorzien van deen geïntegreerde LED-koplamp en een geïntegreerd achterlicht. En is deze elektrische fiets uitgerust met Shimano Rollerbrakes voor en achter.

Extra informatie

Framemaat:

51cm

Frame:

Ondersteuning:

5 Digitaal LCD

Versnellingen:

Shimano 8 speed

Motor:

Bafang Max Drive

Sensor:

Torque

Accu:

Actieradius:

70-120 km

Snelheid:

Gewicht:

23,9 KG

Voorvork:

Verend (Geïntegreerd)

Zadel:

Selle Royal

Zadelpen:

Verend

Voorrem

Achterrem:

Velgen:

Banden:

Verlichting voor:

Verlichting achter:

Geïntegreerd in accu

Slot:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen