E-Bike DutcheBike Voltage

1.149,00

E-Bike DutcheBike Voltage moderne elektrische fiets met trapondersteuning. Gemaakt door het Nederlandse bedrijf DutcheBike

Categorie:

Beschrijving

E-Bike DutcheBike Voltage

E-Bike DutcheBike Voltage is een fiets die voor iedereen kan! Een trendy, modern uiterlijk voor de jongeren maar een comfortabele zit en een lage instap voor de ouderen. Jongens kunnen een stoere krat op de voordrager plaatsen waar meiden een leuk mandje kunnen neerzetten. Zo zorgt Dutch eBike ervoor dat de Voltage voor iedereen iets heeft.
De DutcheBike is voorzien van een 13Ah uitneembare lithium ion accu. Hierdoor kun je zo’n 70-110 kilometer rijden op één accu lading. Als de accu leeg is, kun je hem in 5 á 6 uur weer helemaal volladen. De motor is met het JLCD scherm op het stuur in te stellen op 5 verschillende ondersteuningsstanden. Daarnaast is de fiets voorzien van 7 naafversnellingen van Shimano Nexus. Hierdoor fietst de Voltage altijd goed en geeft hij altijd genoeg ondersteuning, zelfs op de moeilijkste wegen.

Nederland is een echt fietsland, in ons eigen land weten we dan ook het beste wat we willen en nodig hebben op onze fietsen. DutcheBike speelt hier als Nederlands merk perfect op in. Ze weten precies wat de Nederlandse fietser nodig heeft en bouwen daar hun elektrische fietsen ook naar. Daardoor hebben de e-bikes van DutcheBike, en dus ook de Voltage, alles wat je nodig hebt in een fiets. Alle fietsen van DutcheBikes zijn voorzien van kwaliteitsonderdelen, maar hebben een schappelijke prijs. De Dutch e bikes voldoen aan de oerhollandse fietstraditie, maar zijn in een modern jasje gestoken.

De DutcheBike Voltage wordt geleverd met 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de techniek.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen