Elektrische bakfiets Altec Castor

1.725,00

Elektrische bakfiets Altec Castor inclusief huif. Bakfiets voorzien van trapondersteuning en schijfremmen voor.

Beschrijving

Elektrische bakfiets Altec Castor

Elektrische bakfiets Altec Castor is een moderne driewielige bakfiets en wordt geleverd inclusief huif. Deze bakfiets is vormgegeven door een sterk stalen frame en is voorzien van dubbelwandig aluminium velgen. Dit maakt de Altec Castor een enorm stevige en robuuste fiets die wel tegen een stootje kan! Het stalen frame is uitgevoerd in mat zwart met bruine accenten, waardoor deze Altec een echt tijdloos uiterlijk heeft. De bak biedt plaats voor vier kinderen, die door middel van de vier veiligheidsgordels altijd veilig mee kunnen. En door de meegeleverde huif kunnen ze ook in slecht weer gewoon mee.
De fiets wordt ondersteund door een sterke achterwielmotor, die aangedreven wordt door de 375Wh sterke accu die verwerkt zit in de bagagedrager.

Het unieke aan deze elektrische fiets is dat hij op de voorwielen voorzien is van schijfremmen. Dit in combinatie met de V-brakes op het achterwiel zorgen ervoor dat de fiets altijd goed en krachtig remt.

Elektrische bakfietsen zijn helemaal hot. Zowel voor papa’s als mama’s. En je kinderen willen er heel graag in vervoerd en in gezien worden. Neem hun vriendjes mee of ga lekker met het hele gezin picknicken. Je kunt er veel in kwijt, ook bijvoorbeeld een koelbox. En wordt je moe van het fietsen? Dan zet je de trapondersteuning een tandje hoger!

Wil je wel graag een elektrische bakfiets maar heb je er liever een met middenmotor? Dat kan zeker ook. Kijk dan eens naar de elektrische bakfiets Vogue Carry.

Extra informatie

Accu:

Framemaat:

52cm

Gewicht:

25kg

Voorrem

Versnellingen:

Shimano 6 speed


E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen