AGM VX50S Mat Antraciet Injectie

1.999,00

Luxe scooter AGM VX50s Injectie, met rechthoekige koplamp, s-zadel met stiksels en zwarte accenten. Verkrijgbaar als snor- of bromscooter! In de kleuren zwart, smokey en mat antraciet.

Artikelnummer: AGM VX50S Mat Antraciet Categorie:

Beschrijving

AGM VX50S Mat Antraciet Injectie

AGM VX50S Mat Antraciet Injectie is de grote broer van de VX50, en is met wat meer opties en mooie accenten de luxere scooter van de twee. De VX50s herken je aan zijn rechthoekige koplamp, s-zadel met stiksels en zwarte accenten. Standaard is hij uitgerust met een praktische achterdrager en een USB aansluiting. De VX50s is verkrijgbaar in verschillende frisse hoogglans of stoere matte kleuren. En is hiermee hét antwoord op luxe!

De VX50S Injectie is voorzien van het welbekende GY6 motorblok met het nieuwe injectie systeem van het gerenommeerde merk Delphi. Hierdoor start en loopt de scooter mooier, rustiger en makkelijker. Ook na langer stilstaan start dit injectieblok altijd gemakkelijk.
4-takt scooter verkrijgbaar als bromscooter en als snorscooter in de kleuren zwart, smokey en mat antraciet.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Motor

Luchtgekoelde 4-takt, 49cc

Transmissie:

Elektrische start:

Snelheid:

Voorrem

Achterrem:

Wielen:

EmissiestandaardE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen