AGM Supreme Titanium

2.074,00

AGM Supreme Titanium standaard met grote 12 inch wielen en vernieuwd 3B3 blok. Verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, zwart en titanium als snor- of bromscooter

Categorie:

Beschrijving

AGM Supreme Titanium

AGM Supreme Titanium, het grotere broertje van de Brash50. De Supreme heeft klassieke looks die toch modern ogen. De scooter is uitgevoerd met het vernieuwde 3B3 blok en grote 12 inch wielen. Daardoor zijn zowel de technische als de rijeigenschappen van de Supreme helemaal van deze tijd. Door zijn middelhoge bouw is deze scooter door vrijwel iedereen te besturen. En is hij helemaal allround; of het nu is om te touren of voor woon- werkverkeer, de Supreme kan het allemaal.
Doordat het chique uiterlijk van de scooter afhankelijk van de kleur toch stoer of juist opvallend kan zijn, is er voor iedereen een mooie Supreme! Deze AGM is
namelijk verkrijgbaar in de opvallende kleuren geel en rood of de stoere kleuren zwart en titanium. Om het chique uiterlijk nog iets meer kracht bij te zetten wordt de Supreme standaard geleverd met klassieke chromen spiegels. Daardoor is iedere Supreme opnieuw weer een eyecatcher!

De AGM Supreme kan worden geleverd als bromscooter (Met een top van 45 km/h en helmplicht) of als snorscooter (Met een top van 25 km/h maar zonder helmplicht)

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Motor

Luchtgekoelde 4-takt, 49cc

Transmissie:

Snelheid:

Elektrische start:

Voorrem

Achterrem:

Wielen:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen