AGM iCON Mat Zwart

1.774,00

AGM iCON Mat Zwart is de nieuwe futuristische scooter van AGM. Klein, wendbaar, geheel klaar voor de stad. Verkrijgbaar als snor- of bromscooter. In grijs en mat zwart

Categorie:

Beschrijving

AGM iCON Mat Zwart

AGM iCON Mat Zwart. De nieuwe futuristisch ogende scooter van AGM. De looks van de iCON zijn helemaal van deze tijd; Met onder andere zijn LED-koplamp en LED-dagrijverlichting ziet deze scooter er enorm modern uit. De iCON is daarnaast voorzien van zwarte elementen en heeft futuristisch ogende verlichting aan de voorzijde. De LED-verlichting zorgt niet alleen voor de moderne look en opvallendheid. Maar ook in het donker geeft deze een veel beter zicht dan bijvoorbeeld halogeenverlichting.
De iCON krijgt zijn kracht door het bekende en krachtige GY6 motorblok door middel van een Delphi injectiesysteem. En is voorzien van 10 inch wielen.
Door zijn kleine en lichte postuur is de iCON erg wendbaar en door iedereen te besturen! Daardoor is deze scooter helemaal klaar voor zowel het drukke stadsverkeer als mooie heuveltochten.
Of het nu voor woon-werkverkeer is of voor het plezier, de AGM iCON is overal tegen opgewassen en kan het allemaal!
De AGM iCON50 is standaard voorzien van praktische achterdrager en is leverbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. Verder is de iCON leverbaar in mat zwart en grijs.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.Exclusive products

Special category of products