Peugeot Speedfight 4 Darkside

Peugeot
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Peugeot Speedfight 4 Darkside - sportieve scooter met de modernste technologieën. Waaronder een volledig digitaal dashboard met oplaadaansluiting. Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Peugeot Speedfight 4 Darkside

Peugeot Speedfight 4 Darkside, voor mannen met een stevig karakter. Door de stoere mat zwarte kleur krijgt deze scooter een intimiderend en agressief uiterlijk. Daarmee sta je direct op voorsprong!
Dit stoere karakter wordt verder nog benadrukt door de striping en aluminium voetpanelen. Door de agressief kijkende helicoid koplampen kun je iedereen voor je goed in de gaten houden, en met de 3D achteruitkijkspiegels ook de mensen die achter je blijven. 
De 50cc 4-takt motor is het hart van deze sportieve scooter, het is dan ook een echte krachtpatser. Maar zuinigheid en duurzaamheid zijn daarbij zeker niet uit het oog verloren!
Het digitale dashboard met smartphone-houder en USB-aansluiting laat nog even zien hoe modern en goed afgewerkt deze scooter is. En zo sta je nooit met een lege smartphone of navigatie op je scooter!

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: Hydraulische schokdemper
Voorrem: Schijfrem 215 mm
Achterrem: Trommel 190 mm
Band voor: 130/60 13''
Band achter: 130/60 13''
L / B / H (mm): 1895 x 700 x 1150 mm
Drooggewicht (kg): 100 Kg
Tankinhoud (liter): 8
Aandrijving: Variomatic