Peugeot Speedfight4 R-Cup

Peugeot
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Peugeot Speedfight4 R-Cup - stoere sportieve scooter met volledig digitaal dashboard en oplaadaansluitingen.  Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Peugeot Speedfight4 R-Cup

Peugeot Speedfight4 R-Cup, voor échte winnaars. Met de sportieve vormgeving van deze R-Cup moet je wel scoren. Deze Speedfight scooter straalt pure spierkracht uit. Met zijn aluminium vloerplaten en agressieve helicoid koplampen. De concurrentie kun je nauwlettend in de gaten houden door middel van de 3D achteruitkijkspiegels. En als je de concurrentie dan voorbij blaast is het ook fijn om te weten dat je met een wave schijfrem op het voorwiel, het beste remvermogen tot je beschikking hebt. 
Tijdens de pitstops mag je natuurlijk ook niet offline gaan, en het volledig digitale dashboard met 12 volt- en USB-aansluiting zorgen hier voor.
Voor als winnen belangrijker is dan meedoen.

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: Hydraulische schokdemper
Voorrem: Schijfrem 215 mm
Achterrem: Trommel 190 mm
Band voor: 130/60 13''
Band achter: 130/60 13''
L / B / H (mm): 1895 x 700 x 1150 mm
Drooggewicht (kg): 100 Kg
Tankinhoud (liter): 8
Aandrijving: Variomatic