Peugeot Kisbee RS

Peugeot
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Peugeot Kisbee RS - de eenvoudige Kisbee in een sportief jasje! Goede kwaliteit verpakt in een mooi frans design! De Peugeot Kisbee RS heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank.

Peugeot Kisbee RS

Peugeot Kisbee RS is een échte Peugeot. Goede kwaliteit verpakt in een mooi frans design! De Peugeot Kisbee RS heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank. What you see is what you get, de Kisbee RS is mooi in eenvoud en daardoor prettig voor bijvoorbeeld dagelijks woon-, werk- of stadsverkeer. De Kisbee RS is daarnaast uitgerust met sportieve details en een unieke kleur!

Zeer geschikt voor twee personen met voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage. Maar ook alleen bied het ruime zadel van de Kisbee enorm veel zitgemak. 
Bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en natuurlijk ook 'gewoon voor de fun'.

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Cilinderinhoud: 49,9 cc
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: Hydraulische schokdemper
Voorrem: Schijfrem 170 mm
Achterrem: Trommel 110 mm
Band voor: 110/70 12''
Band achter: 110/70 12''
L / B / H (mm): 1854 x 664 x 1156 mm
Drooggewicht (kg): 87 Kg
Tankinhoud (liter): 6,5
Aandrijving: Variomatic