SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4

SYM
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4 - multifunctionele bezorgscooter. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke doeleinden door zijn goede uitrusting en wendbaarheid. Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Black en White. 

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4, dé compacte multifunctionele bezorgscooter. Doordat hij zo compact en wendbaar is, is de X-Pro uitermate geschikt voor het drukke stadsverkeer. Daardoor is hij goed voor talloze zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties. 
De X-Pro is gemaakt op basis van de populaire Orbit II, hierbij zitten de veranderingen hem vooral in het zadel; hier is een ruim 8-liter opbergvak ontstaan. Daarnaast is er achterop ruimte gecreëerd voor een opbergbox. Dit alles maakt de X-Pro maximaal uitgerust voor een zakelijke toepassing. 

Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).

Leverbaar in Black en White. 

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Vermogen: 2.6 kW (7600 rpm)
Cilinderinhoud: 49,5 cc
Koeling: Luchtgekoeld
Brandstoftoevoer: carburator
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: dubbel-vering
Voorrem: Schijfrem 260 mm
Achterrem: Trommel 110 mm
Band voor: 120/70 12''
Band achter: 130/70 12''
L / B / H (mm): 1905 x 780 x 1125
Wielbasis: 1310 mm
Drooggewicht (kg): 114 Kg
Tankinhoud (liter): 8