Elektrische fiets Altec Kratos grijs

Altec
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Nieuw model 2018!

Elektrische fiets Altec Kratos  in trendy grijze kleur met hip rek voorop.  Deze e-bike heeft 3 versnellingen, 5 rijstanden en een actieradius van 60-80 km.

Is dit een e-bike????? Ja, dit is een e-bike! Electrische damesfiets voor dames en heren in de kleur grijs. Deze e-bike heeft 3 versnellingen (Shimano Nexus 3) en framemaat 54.
Het frame van de e-bike is gemaakt van aluminium en de velgen zijn van dubbelwandig aluminium.

Deze electrische fiets is door het rek voorop super cool, je zou niet zeggen dat het een e-bike is.
Voel je jong, fiets iedereen lekker voorbij,  heb geen last van tegenwind, pak die heuvel zonder enig probleem en laat iedereen geloven dat jijzelf zo snel fietst.....

De Altec E-bike Kratos maakt het leven een stuk makkelijker. Of het nu door de stad is of tijdens lange tochten, met de Altec Kratos rij je altijd licht. Het fraaie design is niet alleen heel mooi maar zorgt ook voor een comfortabele fietsbeleving. Daarnaast heeft de Kratos E-bike een aluminium frame en is voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. De V-brake voor en Shimano rollerbrake achter zorgen ervoor dat je altijd snel tot stilstand komt. 

Wat deze E-bike extra bijzonder maakt is het feit dat het een transportfiets is. Op de voordrager plaats je gemakkelijk een krat of mand zodat je extra bagage kan meenemen. De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets stevig blijft staan. Met het stuurslot zorg je ervoor dat het stuur niet omklapt wanneer de voordrager vol met bagage staat. De banden onder de Kratos zijn CST Palmbay banden, dit zijn betrouwbare en trendy antilek banden.

Deze blauwe elektrische damesfiets heeft qua comfort en gemak alles te bieden wat je wenst. Je kunt op deze fiets met gemak 60 tot 80 kilometer fietsen waarbij de accu wordt gebruikt. Een flinke, respectabele actieradius dus. De accu is een Panasonic lithium accu 36V met zoals al aangegeven een actieradius van 60-80 km. De exacte afstand die met een accu kan worden afgelegd, is afhankelijk van externe factoren en weersomstandigheden.

De Altec Kratos E-Bike 3V heeft vijf rijstanden en 3 Shimano Nexus versnellingen. Bovendien heeft de fiets een walk-assist tot 6 kilometer per uur. De Altec Kratos E-Bike 3V is voorzien van een originele voordrager en beschikt achter over een bagagedrager met snelbinders. In het donker kunt u de LED fietsverlichting aanzetten. De dubbele pootstandaard is stabiel en speciaal voor E-bikes ontwikkeld.

De display van deze fiets is digitaal uitgevoerd, zodat de informatie gemakkelijk te lezen is. De Altec Kratos E-Bike 3V – heeft een ART goedgekeurd Axa Solid Plus ringslot. 


 

Frame: Aluminium
Voorvork: Vast
Velgen: Dubbelwandig aluminium
Rem voor: V brake
Rem achter: Shimano Rollerbrake
Versnellingen: Shimano (Nexus) 3 speed
Slot: Axa Solid plus
Verlichting voor: Batterijverlichting
Verlichting achter: Batterijverlichting
Accu: 36V Panasonic lithium ion 10.4A 375W
Motor: Bafang 250 Watt borstelloos
Actieradius: 60-80 km
Extra's: Tot 6km/h walk-assist