Elektrische fietsen

Goedkope elektrische fiets | e-bike van Vogue en Altec. Fiets met trapondersteuning, elektrische transportfiets. Vogue elektrische fiets, e-bike Altec

Een elektrische fiets | e-bike | fiets met accu | fiets met trapondersteuning is ideaal als je comfortabel en relaxed kleine of grote afstanden wilt fietsen.

 

E-bike Vogue Basic 3 2018 Matt Cream en Matt Black

 

Elektrische fiets Altec Kratos matzwart

 

Elektrische fiets Altec Kratos grijs

 

E-bike Vogue E-Elite plus in mat denim blauw en mat zwart

 

E-bike Vogue Premium damesfiets in mat bruin en mat zwart

 

E-bike Vogue Comfort damesfiets

 

E-bike Bikkel Ibee TB

 

E-bike Vogue Infinity met Bafang middenmotor in zwart en grijs

 

E-bike Troy bakfiets special in mat zwart en bruin

 

E-bike Bikkel Ibee LI1 Extra lage instap

 

E-bike Vogue Zenda met Bafang middenmotor in ice blue en matte silver

 

E-bike Vogue Bakfiets Carry 7 in mat zwart-grijs en mat zwart-bruin

 

E-Bike IBEE Forca D

Elektrisch fiets

Een elektrische fiets | e-bike | fiets met trapondersteuning is ideaal als je comfortabel en relaxed kleine of grote afstanden wilt fietsen. Reijs Scooters heeft gekozen voor een goedkope elektrische fiets. Van die goedkope elektrische fiets zijn er 2 merken die allebei een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. De elektrische fietsen van Vogue zijn er in veel modellen en kleuren. Elektrische transportfiets Altec Kratos is verkrijgbaar in 2 kleuren en heeft een hippe voordrager. Zo heeft niemand in de gaten dat je op een elektrische fiets rijdt.  Van instapmodellen tot transportfietsen, er zijn allerlei mogelijkheden voor een electrische fiets.

goedkope elektrische fiets
fiets met trapondersteuning
vogue elektrische fiets
elektrische transportfiets
vogue e-bike

 

Waarom een elektrische fiets?

Waarom zou je een elektrische fiets kopen? Daar zijn vele redenen voor te bedenken, iedereen heeft zijn of haar eigen motivatie om een e-bike te kopen. Enkele veel voorkomende overwegingen zijn:
  • Een e-bike geeft net even dat beetje extra kracht zonder zelf moeite te doen
  • Je blijft makkelijk toch in beweging
  • Met dezelfde conditie kun je met een e-bike grotere afstanden fietsen
  • Je fietst zonder moeite 25km per uur
  • Een elektrische fiets is ideaal voor woon-werkverkeer, vooral als je een behoorlijke afstand moet fietsen. Je komt niet bezweet aan
  • Je conditie is niet meer zoals 5 of 10 jaar geleden en je wilt toch graag met fittere fietsers een mooie fietstocht maken. Geen probleem met een e-bike!
  • In een heuvelachtig gebied is een e-bike ideaal, door de trapondersteuning is een berg op fietsen geen enkel probleem.
  • Voor moeders met jonge kinderen die nog op jouw fiets meegaan. Zo kun je met 2 kinderen op de fiets toch nog lekker doorfietsen.

Hoe werkt een e-bike?

Een elektrische fiets beschikt over een elektromotor die je ondersteunt bij het trappen. Deze elektromotor haalt zijn energie uit een batterij (accu). Je stelt zelf de mate van ondersteuning in, van een beetje tot heel veel. En dan fiets je lekker altijd met de wind in je rug, heerlijk toch?!

Elektrische fiets VogueElektrische Fiets Vogue E-Elite Plus

Vogue is een onderdeel van de Europe Cycle Company. En deze heeft met Vogue bewezen dat er een verband gemaakt kan worden tussen elegant, stijlvol maar tegelijkertijd betaalbaar. Hieruit hebben ze met Vogue een prachtige collectie aan dames en heren fietsen samengesteld. Welke dus ook als een elektrische fiets beschikbaar zijn! De elektrische fietsen van Vogue zijn uitgevoerd in trendy kleuren(combinaties). Maar ook zijn er prachtige retromodellen verkrijgbaar. Waardoor er voor zowel de moderne als de wat meer nostalgische fietser altijd een mooie elektrische fiets van Vogue is. Bij de e-bikes van Vogue zijn alle details volledig doordacht en is het comfort en rijgemak altijd optimaal. Zo bent u vanaf het basis- tot transportmodel altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Ondanks de lage prijs is er nooit bespaard op bijvoorbeeld motoren of accu's, deze zijn altijd erg krachtig en brengen u verzekerd van A naar B!

Elektrische fiets Altec

elektrische fiets Kratos AltecDraag een glimlach, fiets een Altec. Daar draait het bij Altec fietsen om. Hoe ze dit willen bereiken? Door betrouwbare, trendy fietsen te ontwerpen waar iedereen dagelijks gebruik van wilt maken. 

De Altec E-bike Kratos maakt het leven een stuk makkelijker. Of het nu door de stad is of tijdens lange tochten, met de Altec Kratos rij je altijd licht. Het fraaie design is niet alleen heel mooi maar zorgt ook voor een comfortabele fietsbeleving. Daarnaast heeft de Kratos E-bike een aluminium frame en is voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. De V-brake voor en Shimano rollerbrake achter zorgen ervoor dat je altijd snel tot stilstand komt. 

Wat deze E-bike extra bijzonder maakt is het feit dat het een transportfiets is. Je zet makkelijk een krat, mand of boodschappentas op de voordrager zodat je extra bagage kunt meenemen. Door de dubbele standaard blijft de fiets stevig staan. Het stuurslot zorgt ervoor dat het stuur niet omklapt wanneer de voordrager vol met bagage staat. De banden onder de Kratos zijn CST Palmbay banden, betrouwbare en trendy anti-lek banden.